Tribal Circles:
Moeiteloos Ontspannen

Laat je niet meer stoppen door onrust in je hoofd. Ervaar een magische reis door lichaam en geest langs vier hoofd centra van je intellect en bewustzijn.

Tribal Circles is een bijeenkomst waar je thuis kunt komen in je eigen proces van ontwaken, gericht op present zijn en het observeren van het zelf.  

Creëer een nieuw beeld van je leven en van de mensen om je heen. Laat je niet meer stoppen in zelfexpressie en levenslust. Ga op zoek naar wat het is om mens te zijn, vanuit potentieel en mogelijkheden.


Wat kun je verwachten?

Dicht bij jezelf zijn en authentiek delen, daar draait het om. Mindful Awareness, Body Awareness, Expanded Awareness gebaseerd op wijsheden van oorspronkelijke Sjamanistische Tradities en gedachtegoed.

Sound Journey

Ervaar de kracht van een Shamanic Sound Journey die je in staat stelt waardevolle verbindingen te leggen tussen het fysieke en het niet-fysieke, tussen hoofd en hart en de samenhang van het grotere geheel.

Sharing Circles

Raak betrokken bij oude ceremonies en rituelen. Leer hoe het is om jezelf en je belevingen te delen en wat een groep kan bijdragen aan een bijzonder resultaat. Juist in een groep komt jouw authenticiteit naar voren.

Body Awareness

Onderzoek nieuwe paden op het gebied van je gedachten, emoties en beweging. Ontdek een direct effect op je fysieke, emotionele en mentale wezen en de invloed van spanning en ontspanning.


Kom in beweging
om een verschil te maken

  • leer vier gebieden van zelfexpressie en levenslust
  • ervaar diepe ontspanning die volop nieuwe energie genereerd
  • blijf dicht bij jezelf ook bij dagelijks uitdagingen
  • ontdek  de samenhang van spanning en ontspanning
  • stimuleer passie en zet jezelf in beweging om een verschil te maken

 

LOCATIE: De Tempel

Damzigt 56 | 3454 PS | DE Meern (bij Utrecht) 

 

Ontdek de kracht van Tribal Circles

 

Are You Ready To Join Tribal Circles?

Ja, ik meld me aan voor Tribal Circles DISMISS MESSAGE

Powered By No.More.Gurus

Een ieder die op zoek is naar nieuwe antwoorden op oude vragen is welkom tijdens Tribal Circles powered bij No.More.Gurus. Het enige dat je nodig hebt is een open geest en een dosis relativeringsvermogen. De mogelijkheden van jouw leven worden voor een groot deel bepaalt door het mileu waar je vandaan komt maar nog veel meer door het mileu waar je op dit moment in verkeert. Klinkt logisch...

More about No.More.Gurus

Wie is de grondlegger van Tribal Circles

Coen Tuerlings

noemt zichzelf een "Tribal Coach", een expert in krachtvelden en resonantie bewustzijn binnen relaties en groepen. Een Tribal Coach laat zich beïnvloeden door oorspronkelijke denkwijzen en tradities van sjamanistische gemeenschappen en creëert nieuwe technieken die ten dienste staan voor de gemeenschap in het algemeen. Technieken zoals Tribal Coaching, Tribal Warrior, Tribal Circles en Soundfulness. 

More about Coen

Wie is de grondlegger van No.More.Gurus?

Frank Middendorp

noemt zichzelf een "Standup Coach", en werkt vanaf 2004 onder verschillende vlaggen aan een 'personal transformation curriculum'. Een aantal belangrijke mentoren en rolmodellen zijn o.a. David Ure, Brendon Burchard, Joseph McClendon, Pierre Franck, Bo Eason, Gerry Robberts, David Wolf, Tony Robbins, Jeff Walker. Het gedachtegoed van Gurdjieff en Ouspensky 'The Fourth Way' is sinds 2006 leidend zodanig dat Frank zich nu er op laat voorstaan een expert van deze traditie te zijn.

 

More about Frank

Close

50% Complete

Registratie

No.More.Gurus
Tribal Circles Dag


De Tempel
Damzigt 56 
3445 PS De Meern