Help de community

TRIBAL CIRCLES

Als je dichtbij jezelf staat en authentiek deelt, creëren we een andere wereld...

Verspreid de betovering van oude kennis en wijsheid van oorspronkelijke sjamanistische tradities. Geef krachtvelden en andere realiteitsniveaus  vol energie een plek in het dagelijks leven. Stimuleer leven vanuit  natuurlijke resonanties en geeft innerlijke passie, levenslust alle ruimte om te groeien. 

Doneer een bedrag voor Tribal Circles en de ontwikkeling van de community, die kennis en kunde gratis beschikbaar stelt!

 

JA, ik doneer een bedrag

Wat kun je verwachten?

Ontwikkeling van geleide meditaties, Sound Healings, Training, Oefeningen en Voorbeelden van wijsheden van oorspronkelijke Sjamanistische Tradities. Hoe je aan de slag kunt voor jezelf of voor anderen.., GRATIS beschikbaar.

Tribal Sound Journey's

Luister naar krachtige Sjamanistische Soundhealings die je in staat stellen waardevolle verbindingen te leggen tussen het fysieke en het niet-fysieke, tussen hoofd en hart en de samenhang van het grotere geheel.

Tribal Tools

Bekijk voorbeelden van Sjamanistische gebruiksvoorwerpen die gebruikt worden tijdens ceremonies en rituelen. Leer om zelf krachtvoorwerpen te maken die je natuurlijke resonantie veld versterken.

Tribal Rituals

Ontdek oeroude rituelen die het effect op je fysieke, emotionele en mentale wezen beïnvloeden. Je leert blokkades in je levensstroom te herstellen en de hectiek van alle dag los te laten.

Wat gebeurt er nog meer?

Audio files

Meditaties, Shaman Sound Journey's, Blessings, Binaural Beats en Soundhealing om thuis te beluisteren in je eigen tijd.

Video's

Inspiraties, oefeningen, voorbeelden en training hoe je thuis aan de slag kunt. Voor jezelf of voor anderen.

Live Community

Direct vragen stellen aan andere leden en professionals. Een goede community brengt gelijkgestemde mensen samen rond een gemeenschappelijke thema.

Wie is de grondlegger ?

Coen noemt zichzelf een "Tribal Coach", een expert in krachtvelden en resonantie bewustzijn binnen relaties en groepen. Een Tribal Coach laat zich beïnvloeden door oorspronkelijke denkwijzen en tradities van sjamanistische gemeenschappen en creëert nieuwe technieken die ten dienste staan voor de gemeenschap in het algemeen. Technieken zoals Tribal Coaching, Tribal Warrior, Tribal Voice en Soundfulness. Coen richtte begin 2017 de Soundwork BV op om grote groepen mensen in het 'tribal resonantieveld' mee te nemen naar nieuwe inzichten en mogelijkheden.

Wie is Coen Tuerlings?

"Coen is één van de meest zuiver voelende coaches die ik ken. Hij heeft een mooie balans gevonden tussen empatisch kunnen inleven en tegelijkertijd duidelijk kunnen begrenzen. Zijn werkvormen hebben een unieke combinatie van bewuste lichaamsbeleving, indringende resonantie en eerlijke feedback. Daarnaast is hij ook nog een aimabel mens die een prachtig voorbeeld is van hoe je werk en de zorg voor je gezin kunt combineren."

Albert Sonnevelt
Eigenaar Sonnevelt Opleidingen

"Het ondernemerschap heb je door je vele ervaring goed in de smiezen, maar waar het vooral om gaat is wat je ermee doet; je zet werk in dat buitengewoon maatschappelijk relevant is. Je weet bovendien een brug te bouwen tussen de door de mind geregeerde Matrix en het onontgonnen gebied van het hart, middels resonantie, bewustwording, mindfullnes en lichaamswerk. Je werk wordt door velen als een weldaad ervaren en daar mag je met recht trots op zijn. Wij vinden het fijn om met je samen te mogen werken. Keep up da good work!"

Lars Faber
Grondlegger van de Gewijde Reis

"Je komt ze maar weinig tegen, authentieke trainers, coaches, verhalenvertellers. Coen is er zo een. Iemand die met zijn hart en vanuit zijn hart zijn passie deelt. It's all about sound. Als je wilt ervaren wat geluid, stem en beweging voor je kan betekenen en je wilt dat doen op professionele in een zeer prettige atmosfeer, ga naar Coen. Ja, zo zie je ze maar weinig. Dank je wel Coen voor het delen van jouw kennis en ervaring."

Frank Bruining
Eigenaar De Moderne Sjamaan

"Jij hebt mij geïnspireerd om mijn bedrijf "Witte Wind" op te zetten, door jouw cursussen en klank-ligconcerten. Jouw aanpak is creatief, professioneel en duidelijk. Bedankt voor het delen van je wijsheid en plezier."

Jan-Willem ter Balkt
Grondlegger Witte Wind

Help de community

TRIBAL CIRCLES

Verspreid de betovering van jaren oude kennis en wijsheid van oorspronkelijke sjamanistische tradities. Ervaar krachtvelden en andere realiteitsniveaus om vol energie in het leven te staan. Leven vanuit je oorspronkelijke resonantie geeft uiteindelijk meer passie, levenslust en kracht.

Doneer een bedrag voor Tribal Circles en de ontwikkeling van de community, die kennis en kunde gratis beschikbaar stelt!

JA, ik doneer een bedrag
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.