TRIBAL CIRCLES

 

Een krachtige sjamanistische training waarmee je waardevolle verbindingen kunt maken tussen het fysieke en het niet-fysieke, tussen het hoofd en het hart en de samenhang van resonantie-velden in relaties.

Geniet van je volle levendigheid via adem, beweging, geluid en aanraking. Verdiep je intieme relatie met de tribe en sta jezelf toe geraakt te worden door een diepere verbinding met jezelf en anderen.

Tribal Circles is een plaats waar je thuis kunt komen in je eigen proces van ontwaken, gericht op het ervaren van de Tribal Spirit en het waar maken van je voorbestemming.

Een krachtige manier om je innerlijke wereld te verdiepen, groots, belichaamd en verbonden met gelijkgestemde mensen die op een missie zijn om wonden, trauma's en verwaarlozing te helen, samen in verbinding.

Leer om blokkades in je levensstroom te ontdekken en te herstellen. Blokkering in de levensstroom leiden tot verlies van energie, disharmonie in het functioneren van je lichaam en onrust in je denken.

Door zelf het potentieel van je resonantie-veld te ervaren, groeit je zelfvertrouwen om met de dagelijkse beslommeringen om te gaan. Je wordt uitgedaagd om je persoonlijke kracht te gebruiken, van anderen te leren en dit na de training voort te zetten.

Stimuleer bewust contact met andere niveaus van realiteit waar transformaties kunnen plaatsvinden.

Tribal Circles geeft je inspiratie voor een concreet doel in je leven. Je leert bewust keuzes te maken op basis van zelfkennis en zelfwijsheid. Dit voelt als een opluchting! Leven vanuit je oorsprong levert uiteindelijk meer passie, levenslust en kracht op.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.