SOUNDFULNESS SOUNDRELAXATION

 

Soundfulness Klankontspanning

Coen Tuerlings ontwikkelde in samenwerking met Kees Peters de Soundfulness Methode. Het is een  eenvoudige methode, beïnvloed door inheemse en rituele denkwijzen en tradities waarbinnen een bewust contact wordt gestimuleerd met andere realiteitsniveaus. De informatie die inzichtelijk wordt, kan een waardevolle aanvulling zijn op de realiteit van het dagelijkse niveau. Een aanvulling die vaak niet voor de hand ligt en opmerkelijke resultaten levert. 

De Soundfulness Klankontspanning Training richt zich op het ervaren van body awareness, mindful awareness en empathische resonantie. Professionele toepassing van liefdevolle afstemming via Klankontspanning, Klankbegeleiding en Klankrituelen met akoestische instrumenten en de eigen stem.

Met de Soundfulness Klankontspanning Training kun je ervaren hoe de professionele Klankontspanningen, Klankbegeleidingen en Klankrituelen worden toegepast bij de doelgroepen gezondheidszorg, coaching, educatieve sector, wellness en vanuit de eigen praktijk. Er worden duidelijke ervaringsgerichte oefeningen gegeven volgens de Soundfulness methode.

MEER INFORMATIE SOUNDFULNESS

Ontdek jouw unieke manier om contact te maken vanuit zelfvertrouwen, bewuste beleving van emoties en empathische resonantie.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.