SOUNDFULNESS SINGINGBOWL TRAINING

 

Soundfulness Klankschalen

Coen Tuerlings ontwikkelde in samenwerking met Kees Peters de Soundfulness Methode. Het is een  eenvoudige methode, beïnvloed door inheemse en rituele denkwijzen en tradities waarbinnen een bewust contact wordt gestimuleerd met andere realiteitsniveaus. De informatie die inzichtelijk wordt, kan een waardevolle aanvulling zijn op de realiteit van het dagelijkse niveau. Een aanvulling die vaak niet voor de hand ligt en opmerkelijke resultaten levert. 

Voor iedereen die aangetrokken wordt door de magische werking van klankschalen. In deze training leer je te werken met klankschalen en klankontspanning. Je ervaart de langdurige klanken, rijk aan boventoonresonanties met trillingspatronen en specifieke zwevingen. Je leert eenvoudige technieken om de klankschalen te bespelen, voor jezelf en voor anderen.

Wat leer je
Deze training is een ontdekkingstocht naar de mogelijkheden van klankschalen;
• Welke soorten klankschalen zijn er en waarvoor zijn ze geschikt?
• Wat is de wetenschappelijke achtergrond van klankschalen en resonanties?
• Hoe kun je succesvol ontspannen met een klankschaal?
• Welke lagen van bewustzijn zijn er te ontdekken met een klankschaal?
• Waar dien je op te letten bij werken met klankschalen, voor jezelf en voor anderen?

MEER INFORMATIE SOUNDFULNESS

Ontdek jouw unieke manier om contact te maken vanuit zelfvertrouwen, bewuste beleving van emoties en empathische resonantie.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.