SOUNDFULNESS PERSONAL DEVELOPMENT

 

Kom in contact met je oorspronkelijke resonantie, voel je vrij in je eigen lijf vol passie en energie.

Coen Tuerlings ontwikkelde in samenwerking met Kees Peters de Soundfulness Methode. Het is een  eenvoudige methode, beïnvloed door inheemse en rituele denkwijzen en tradities waarbinnen een bewust contact wordt gestimuleerd met andere realiteitsniveaus. De informatie die inzichtelijk wordt, kan een waardevolle aanvulling zijn op de realiteit van het dagelijkse niveau. Een aanvulling die vaak niet voor de hand ligt en opmerkelijke resultaten levert. 

Dat is de krachtige werking van Soundfulness.
Laat je verwonderen, ontroeren, hoe zacht, spontaan en vitaal je kunt zijn, in contact met jezelf en met anderen. Ervaar wie je wezenlijk bent zonder beperkingen.

De trillingen van resonantie raken de diepere lagen in je bewustzijn en in je lichaam. Je komt in evenwicht en in je kracht. Je lichaam, je emoties en je geest staan in een ander daglicht. Je krijg de uitnodiging om vrij te zijn van belemmeringen.

De informatie en ervaringen die we doorgeven zijn zodanig in balans, dat iedereen het kan ontvangen en zich eigen maken. Praktisch oefenen en kennis gaan hand in hand in een natuurlijke flow. Je kunt ontspannen, in beweging komen en je volle potentie ontdekken.

MEER INFORMATIE SOUNDFULNESS

Ontdek jouw unieke manier om contact te maken vanuit zelfvertrouwen, bewuste beleving van emoties en empathische resonantie.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.