SOUNDFULNESS

Experts on Body Awareness, Mindful Awareness and Empathic Resonance

Coen Tuerlings ontwikkelde in samenwerking met Kees Peters de Soundfulness Methode. Het is een  eenvoudige methode, beïnvloed door inheemse en rituele denkwijzen en tradities waarbinnen een bewust contact wordt gestimuleerd met andere realiteitsniveaus.

De informatie die inzichtelijk wordt, kan een waardevolle aanvulling zijn op de realiteit van het dagelijkse niveau. Een aanvulling die vaak niet voor de hand ligt en opmerkelijke resultaten levert. 

De Soundfulness methode helpt jou persoonlijk en als professional om succesvol te communiceren vanuit oorspronkelijke empathische vermogens.

Uiteindelijk gaat het over wat er niet gezegd wordt, over stilte, waardering, volledig gezien en gehoord worden. Ontdek jouw unieke manier om contact te maken vanuit zelfvertrouwen, bewuste beleving van emoties en empathische resonantie.

SOUNDFULNESS

Personal
Development

Ontwikkeling je persoonlijke resonantieveld. Laat je verwonderen, ontroeren, hoe zacht, spontaan en vitaal je kunt zijn, in contact met jezelf en met anderen. Ervaar wie je wezenlijk bent zonder beperkingen.

Bekijk de video

Singing
Bowls

Leer  te werken met Soundfulness klankschalen en ervaart de langdurige klanken, rijk aan boventoonresonanties. Je leert eenvoudige technieken om de klankschalen te bespelen, voor jezelf en voor anderen.

Bekijk de video

Sound
Relaxation

Klankontspanning is een streling voor lichaam en geest. De klanken hebben invloed op je lichaam en je emoties. De ontspannende werking neemt je mee op reis en je aandacht richt zich naar binnen.

Bekijk de video

Sound relaxation for Wellness

Soundfulness® klankontspanning heeft een positief effect bij Stress, Depressies, Rusteloosheid, Angsten, Migraine,  Hooggevoeligheid, Slechte nachtrust, problemen met de bloedsomloop en de spijsvertering.

Bekijk de video

Sound relaxation for Education

Soundfulness® klankontspanning heeft een positief effect voor kinderen en jongeren bij Faalangsten, Spanningen, Rusteloosheid, Onbegrepen gedrag, Problemen met leren en aandacht.

Bekijk de video

Sound relaxation for Health Care

Met de Soundfulness® methode geef jij je cliënten rustgevende aandacht op een eenvoudige en veilige manier. Een unieke mogelijkheid om samen te genieten van klanken en nieuwsgierig contact te maken vanuit affectieve nabijheid.

Bekijk de video