SHAMAN VOICE

 

SHAMAN VOICE METHODE

Coen Tuerlings ontwikkelde de Shaman Voice Methode beïnvloed door inheemse en rituele denkwijzen en tradities. Het is een eenvoudige en krachtige methode die een bewust contact stimuleert met andere realiteitsniveaus waarbinnen transformaties kunnen plaats vinden. De informatie die inzichtelijk wordt, kan een waardevolle aanvulling zijn op de realiteit van het dagelijkse niveau. Een aanvulling die vaak niet voor de hand ligt en opmerkelijke resultaten levert.

 

Shaman Voice Methode

 

De Shaman Voice methode is een krachtige methode waarmee je een extra dimensie ontwikkeld in je stem met langdurige klanken, rijk aan boventonen en trillingspatronen die een helend werken heeft.

Je ontwikkelt een diep contact met je oorspronkelijke zielenlied. Een staat van zijn waar alles als vanzelf op zijn plek valt en je in je eigen kracht staat.

Je lichaam stemt zich af op de vloeiende bewegingen van de natuurlijke resonanties die we fysiek kunnen waarnemen. Met de Shaman Voice methode geeft je een extra impuls aan deze resonanties en reik je uit naar de hogere frequenties van het niet-fysieke met als doel een ruimte te creëren waarin heling kan plaatsvinden.

Je bent in staat om met je stem de resonantievelden op het fysieke, emotionele en mentale wezen te beïnvloeden. Je leert blokkering in de levensstroom te ontdekken en te herstellen. Blokkering in de levensstroom leiden tot verlies aan energie, disharmonie in het functioneren van het lichaam en onrust in het denken. Zelfs in lastige situaties hou jij het hoofd koel en kun je een verschil maken.Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.