Het emotioneel spectrum van de menselijke stem

ceremonies Jun 14, 2018
 

In je stem is een resonantie te horen die authentiek is en de essentie van je ZIJN naar buiten brengt. Trillingen van emoties, gevoelens, intuïtie, gewaarwordingen, inspiraties etc.

Ik noem het; 'Het emotioneel spectrum van de menselijke stem'

Deze trillingen vertolken hoe je je voelt, je zijns-kwaliteit op dat moment en worden beïnvloed door je emoties;
• ontvangen/ontbrekende liefde
• positieve/negatieve ervaringen
• acceptatie/weerstand voor wat er wel en niet is

We leren om deze trillingen te verbergen, de stem te verdraaien en te ontstemmen. De welbekende prop in de keel, verstarring van de stembanden en daarmee verstarring van je expressie. Verbergen van kwetsbaarheid staat gelijk aan het dimmen van vrije zelfexpressie.

Oefen in het luisteren naar je eigen stem en de stem van anderen. Door te luisteren naar het emotioneel spectrum van de stem kun je leren aanvoelen wat er werkelijk speelt.

Luister naar de bovenstaande video en ervaar zelf wat het met je doet!

In veel culturen zijn er ceremonies om het bewustzijn te verruimen die gebaseerd is op stem en beweging. Zingen van liederen, ritmisch dansen en bewegen. Het heeft een enorme impact op hoe jij de wereld ziet, je relaties en alles om je heen. Tijdens het NoMoreGurus Introductie Seminar gebruiken we enkele ceremonies voor een nieuw perspectief, om met compassie naar je eigen leven te kijken en in actie te komen om een wereld te creëren die inspirerend is.

Ervaar het zelf en meld je aan!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.